Compania EY Romania face angajari si vrea sa recruteze peste 150 de tineri, studenti din ciclul universitar si de master, dar si absolventi din domeniul economic, juridic si tehnic.

EY Romania angajeaza peste 150 de juniori pentru birourile companiei din Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, printr-un program de inovare a procesului de recrutare.

"Programul EY Express pune accent pe intreaga experienta a candidatilor, oferindu-le acestora nu doar oportunitatea unei cariere, ci si oportunitatea de a invata, de a se dezvolta si de a se auto-cunoaste pe durata intregului program. Mai mult decat atat, candidatii vor primi feedback personalizat privind comportamentele si abilitatile dezirabile, precum si punctele lor forte si ariile de imbunatatit. Programul se va incheia in decursul lunii mai”, a declarat Andreea Mihnea, Director Resurse Umane, EY Romania (foto).

Procesul de recrutare este structurat in trei etape, in cadrul carora specialistii in recrutare, alaturi de consultantii EY, ofera feedback permanent si extrag informatii complexe referitoare la candidati, pe care le folosesc ulterior pentru a le propune oferte in cadrul unui departament potrivit profilului lor:

Citeste si:
Practica de litigii fiscale din cadrul EY marcheaza o premiera
Practica de litigii fiscale...

Prima etapa - testarea online. Dupa ce aplica la una dintre pozitiile de junior, candidatii sunt invitati sa parcurga doua teste online care au scopul de a identifica atat trasaturi de personalitate, cat si aptitudini numerice, verbale si de logica. Rezultatele vor fi insotite de un raport care le va indica tinerilor punctele forte, dar si aspectele care pot fi imbunatatite.

A doua etapa - interviul video. Candidati au ocazia sa se remarce mai mult decat au facut-o prin intermediul CV-ului sau a rezultatelor de la teste. In urma interviului, candidatii cei mai potriviti vor fi invitati sa participe la etapa finala.

A treia etapa - EY Express. Aceasta etapa dureaza trei zile, timp in care candidatii participa la training-uri si exercitii individuale si de echipa. Se urmareste dezvoltarea competentelor ce vor fi relevante pe piata muncii in viitor, atat la EY, cat si in oricare alta companie: abilitatea de a rezolva probleme complexe, gandirea critica, managementul proiectelor, managementul riscului si abilitatea de a oferi servicii exceptionale clientilor. Participantii vor primi feedback in urma fiecarui exercitiu, pentru a se putea adapta la asteptarile mediului de business si pentru a putea vedea ei insisi progresul de la o zi la alta, chiar in timpul evenimentului.

Cei mai buni candidati care vor parcurge acest program vor primi o invitatie la un ultim interviu, in urma caruia pot primi o oferta de angajare.

Citeste si:
Inovarea in IT trebuie sustinuta inclusiv prin facilitati fiscale
Inovarea in IT trebuie...

Este o inovatie majora a procesului de recrutare, intrucat ne permite sa avem un dialog valoros cu noile generatii de tineri si sa ne cunoastem reciproc, astfel incat matching-ul intre candidat si profilul job-ului, cultura organizationala si echipa din care va face parte sa fie cat mai bun. Iar asteptarile si planurile noilor colegi privind parcursul lor profesional in EY sa fie cat mai aproape de potentialul lor

Andreea Mihnea, director HR, EY Romania

Cei 150 de juniori care vor fi selectati in aceasta primavara isi vor incepe activitatea in septembrie 2018, cand se vor alatura celor peste 750 angajati care fac parte din echipa EY.

Jobul tau are mai multe sanse sa fie vazut de oamenii potriviti pentru tine, daca il promovezi la noi. Posteaza aici.

Citeste si:
"Angajarea" robotilor: la ce trebuie sa fie atente companiile
"Angajarea" robotilor: la ce...

Sursa foto: Shutterstock.com / tsyhun

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Cariere »Citeste si
Un salariu minim european: realitate sau fantezie?
Setari Cookie-uri