Atunci cand o companie vrea sa isi mareasca echipa, toti ochii sunt atintiti spre specialistii de la Resurse Umane. Mai important decat orice tehnologie si proceduri, intr-o companie conteaza foarte mult oamenii. Ei dau plus valoare unui produs, ei sunt imaginea unei firme si tot ei sunt cei care trebuie sa repare atunci cand ceva nu merge. Iar intr-o lume extrem de competitiva, eficienta este cheia.

Misiunea specialistilor HR este sa gaseasca cel mai bun om care sa se potriveasca cu jobul disponibil, dar si cu valorile organizatiei.

"Compatibilitatea valorilor personale ale angajatilor cu valorile companiei e un aspect important si un factor diferentiator care ajuta in retentia colegilor. Ne dorim oameni care vor sa-si asume un rol mai proactiv si care sunt dornici sa aduca un plus de valoare prin abordari inovatoare, solutii tehnice creative si knowledge-sharing. Doar in acest fel ne putem asigura ca organizatia isi pastreaza energia si ritmul de evolutie, fiind autopropulsata de intreaga echipa, nu doar de cateva persoane", a declarat Cristina Puiu (foto), pentru wall-street.ro.

Sursa foto: Shutterstock.com / Pressmaster