Elon Musk, Mark Zuckerberg, Bill Gates, Warren Buffett sunt doar cateva nume din lista celor mai cunoscuti miliardari ai lumii. Insa putini cititori stiu ca acestia nu s-au nascut in familii care aveau in spate imperii financiare, ci din contra, provin din familii modeste care le-au sustinut alegerile facute de-a lungul timpului. Care este cheia succesului lor?

Tuturor ne plac povestile de succes. Le citim pentru ca ne inspira, din pura curiozitate sau pentru ca ne fac sa visam cu ochii deschisi. Tot despre oameni de succes este si acest articol, iar povestile lor sunt si mai interesante daca tinem cont de numitorul lor comun: toti au devenit milionari inainte de a implini 30 de ani.

Richard Branson: Indrazneste sa ai visuri marete

Antreprenori care au devenit milionari pana la 30 de ani

Fondatorul Virgin Group, Richard Branson, a facut primul milion de dolari la varsta de 23 de ani, in 1973. La varsta de 41 de ani era miliardar. Care este cheia succesul lui? A indraznit mereu sa viseze la lucruri marete, scrie thisisinsider.com. "Nu-ti trada visurile! A visa este unul dintre cele mai pretioase cadouri pe care umanitatea le are. Ar trebui sa visam cu totii si sa ii incurajam si pe altii sa o faca. Intr-o lume fara visuri nu exista arta, nu exista aventura, nu exista oameni care ajung pe Luna, nu exista femei lider si nici drepturile omului", sustine Richard Branson.

Citeste si: Branson, miliardarul care si-a transformat boala in superputere

Mark Zuckerberg: Nu-ti fie teama sa-ti asumi riscuri

Antreprenori care au devenit milionari pana la 30 de ani

Foto: Frederic Legrand - COMEO / Shutterstock.com

Mark Zuckerberg, fondatorul Faceboook, a schimbat modul in care comunicam. In 2006, la 22 de ani, acesta a devenit milionar, iar la varsta de 23 de ani era deja miliardar.

"Noi, cei de la Facebook, credem ca mereu este loc de mai bine si suntem mereu dispusi sa pariem pe lucruri care ne pot ajuta comunitatea pe termen lung. "News Feed" este unul dintre marile noastre pariuri, care ne-a ajutat sa ne educam comunitatea", a spus Mark Zuckerberg.

Bill Gates pune pret pe solutiile simple

Au devenit milionari pana la 30 de ani

Co-fondatorul Microsoft, Bill Gates, a devenit milionar la varsta de 26 de ani, in 1981, iar la 31 de ani era deja miliardar.

"Problema oamenilor este ca mereu au intentia de gasi calea cea mai complicata pentru a rezolva o problema. Atunci cand avem o problema, trebui sa incercam sa vedem solutia si apoi sa intuim impactul pe care il va avea. Daca gandim prea complex, vom incurca tot procesul. Pentru a fi eficienti si pentru a ajuta cat mai multi oameni trebui sa gasim cele mai simple solutii", a spus Bill Gates.

Citeste si: Cum arata CV-ul lui Bill Gates in 1974: castiga 15.000 $/an

Warren Buffett: Masoara performantele externe

Au devenit milionari pana la 30 de ani

Foto: Krista Kennell / Shutterstock

Warren Buffett a devenit milionar la varsta de 30 de ani. La 56 de ani era miliardar. Acesta declara intr-un interviu ca este important sa ne masuram performantele nu doar in interiorul companiei pentru care lucram, dar si fata competitorii din piata.

Citeste si: Cum isi petrec ziua Warren Buffett si alti antreprenori de succes

Elon Musk: Cheia succesul este munca, munca si iar munca

Antreprenori care au devenit milionari pana la 30 de ani

Elon Musk, fondatorul SpaceX, PayPal si Tesla, avea deja in cont cateva milioane de dolari la varsta de 27 de ani. La 41 de ani, averea i-a crescut la cateva miliarde de dolari.

"Indiferent ce alegi sa faci in viata, trebuie sa muncesti din greu. Ce inseamna asta? Atunci cand eu si fratele meu am lansat primul business, in loc sa ne cumparam un apartament, am inchiriat un birou mic si am dormit pe canapea. Aveam un singur calculator pe care munceam in timpul zilei, iar in timpul noptii faceam partea de programare. Acesta era ritmul de lucru in fiecare zi, de luni pana duminica", a spus Elon Musk.

Citeste si: E-mailul lui Elon Musk care arata ce inseamna o comunicare eficienta

Sursa foto: Shutterstock.com / Andrey_Popov

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri