Cum isi petrec ziua Warren Buffett si alti antreprenori de succes [VIDEO]

Cum arata o zi din vietile unora dintre cei mai de succes antreprenori pe plan mondial? Ce fac la fel sau diferit de noi? Phil Town, partener Entrepreneur Network, patrunde in vietile unora dintre cei mai cunoscuti investitori.

Ce citesc acestia, cum reusesc sa faca fata stresului si cat de des se uita pe burse, zilnic? Principalele trei activitati pe care le fac investitorii sunt cititul, donatiile generoase si sport/alte hobby-uri/

Lectura ofera investitorilor abilitatea de a intelege anumite subiecte si, ulterior, a le aprofunda. Phil Town, de exemplu, isi petrece 50-60% din timp citind stiri si carti.

Totodata investitorii de succes au anumite particularitati. De exemplu Warren Buffett nu se trezeste extrem de devreme; el se relaxeaza si atunci cand se deschid pietele. Totodata, Buffett este (aproape) obsedat in a avea fix suma necesara pentru micul dejun, in fiecare dimineata.

Citeste si:
Topul celor care au castigat cei mai multi bani in ultimul deceniu
Topul celor care au castigat...
Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri