Zitec, investitie de un milion de euro intr-o aplicatie care ajuta companiile sa creasca performanta echipelor

Compania Zitec a lansat Mirro.io, o aplicatie care pune accent pe performanta individuala si de echipa si urmareste eficienta colaborarii dintre angajati si organizatie. Firma a investit un milion de euro in dezvoltarea produsului.

Dezvoltarea Mirro, cel de-al doilea produs propriu din portofoliul Zitec, dupa aplicatia de registratura electronica Regista.ro, a inceput in anul 2018. Aplicatia se adreseaza organizatiilor pentru care dezvoltarea oamenilor este prioritara. Performanta fiecarui membru al echipei este privita in ansamblu, oferind o perspectiva noua asupra evolutiei in cariera, asupra impactului individual in cadrul organizatiei si a rezultatelor de business.

"Cu toate ca suntem la inceput de drum cu Mirro, am discutat si modelat functionalitatile impreuna cu peste 20 companii de diferite dimensiuni si din industrii variate, companii ce ne-au fost alaturi in calitate de early-adopters. Putem spune ca deja crestem performanta pentru echipe din zona de tehnologie (Clever Tech, Play Solutions si Symbolic), consultanta in resurse umane (HRS Romania si Career Advisor), creative & media (High Contrast si Bright Agency), servicii tehnice (Depanero), online entertainment (Fortuna Entertainment Group) si altele", a declarat Alexandru Lapusan, CEO si Co-Fondator Zitec.

Aplicatia poate acoperi tot parcursul unui angajat inca din momentul in care se alatura organizatiei. Cu toate ca accentul este pus pe eficienta echipelor si performanta individuala, avand la baza feedback-ul continuu, Mirro acopera si alte functionalitati din zona resurselor umane, precum gestiunea contractelor de munca si a documentelor aferente, istoricul angajatului, adeverinte, situatia concediilor etc. De asemenea, Mirro se integreaza cu usurinta cu solutii de tip Applicant Tracking System sau solutii de Payroll.

Mirro are o interfata prietenoasa, fiind o solutie Software as a Service (SaaS) care nu necesita instalare si este accesibila direct din browser. Costul este de tip pret lunar per utilizator, fara costuri initiale de implementare sau costuri de incetare a folosirii aplicatiei. Aplicatia are o interfata intuitiva, iar utilizarea ei nu necesita o instruire prealabila sau ajutor in configurare. Din punct de vedere tehnic, solutia SaaS utilizeaza tehnologia cloud-computing Microsoft Azure, asigurand un nivel de securitate ridicat si o protectie avansata a datelor.

Citeste si:
Zitec raportează venituri de 10,5 milioane de euro în 2020
Zitec raportează venituri de...

Sursa foto: Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Cariere »Setari Cookie-uri