Wall-Street.ro organizeaza cea de-a 9-a editie a evenimentului HR 2.0, conferinta dedicata pietei muncii, in data de 20 februarie. Conferinta va aduce fata in fata specialisti de top din resurse umane, antreprenori, reprezentanti ai institutiilor de stat cu activitate in domeniu, consultanti si experti in domeniu, intr-o discutie dinamica.

Evenimentul Wall-Streeet.ro se va desfasura la Hotelul Sheraton, la sala Platinium.

In cadrul evenimentului, la care participarea este gratuita, se vor aborda teme de interes imediat, cum ar fi:

  • Provocarile departamentelor de HR
  • Inovare in recrutare si retentie
  • Corelarea asteptarilor de business cu realitatile pietei muncii
  • Ce isi doresc angajatii
  • “Importul” de angajati

In contexul in care piata muncii se confrunta tot mai puternic cu lipsa de personal, in special calificat, intre temele de actualitate se numara asa-numitul „import de angajati asiatici”, masura extrema luata de companii, sub presiunea nevoii de a-si acoperi locurile de munca vacante.

Puse la un loc, toate aceste tendinte contureaza o piata a muncii tot mai provocatoare, pe care p vom analiza in cadrul conferintei, impreuna cu experti de top din HR.

Printre invitatii confirmati, se numara Cristina Savuica-Chief Happiness Officer Lugera si Mihaela Vasile – HR BP Cegeka – Professional Services Division.

Speakerii vor oferi indicatii cu privire la pasii recomandati in vederea solutionarii provocarilor aparute in contextul national.

Mai multe detalii despre programul conferintei puteti regasi aici.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri