Uni Systems urmărește îndeaproape evoluțiile din Ucraina provocate de război, ale cărui consecințe ne afectează pe toți. Solidară cu sutele de mii de oameni care au fost forțați să își părăsească locuințele, Uni Systems este alături de ei și le oferă sprijin pentru a atenua, pe cât posibil, suferința provocată de această criză umanitară.

Prin urmare, compania anunță că pune la dispoziție posturi vacante în domeniul tehnologiei informației (IT) în Grecia, Bruxelles, Luxemburg, România, Italia și Spania. De asemenea, refugiații și cetățenii ucraineni afectați de război au opțiunea de a lucra la distanță. Compania oferă și sprijin pentru relocare, atât timp cât este necesar.

Posturile vacante de la Uni Systems sunt în domeniile de dezvoltare software, testare, infrastructură și securitate, inginerie cloud și sunt disponibile pentru orice nivel de expertiză și vechime.

"Ucraina este un centru în creștere pentru specialiștii din domeniul IT, dar conflictul actual afectează și această zonă. În această situație fără precedent, suntem alături de oamenii din Ucraina pentru a le oferi locuri de muncă, asistență pentru relocare, în oricare dintre locațiile noastre sau la distanță. Într-un spirit de solidaritate și empatie, suntem alături de victimele nevinovate și ne angajăm să le sprijinim”, a declarat Yiannis Loumakis, director general al Uni Systems

Toți cei interesați de posturile vacante ne pot contacta la communications@unisystems.gr pentru a primi informații și îndrumări suplimentare.

Sursa foto: Unsplash

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri