O investitie de 300.000 de euro a transformat fosta casa a lui Ion Luca Caragiale din Bucuresti intr-un restaurant care aminteste de Bucurestiul de la inceputul secolului XX.

Restaurantul La Union a fost deschis la inceputul lunii martie a acestui an, iar proprietarii pregatesc deja surprize pentru clienti.

„Am transformat fosta casa a lui Caragiale intr-un restaurant cochet care te smulge din cotidian si te duce pentru cateva clipe in Bucurestiul de la inceputul secolului XX. S-a urmarit crearea unui spatiu deosebit, respectand arhitectura si istoria casei, care sa imbine eleganta cu un serviciu de exceptie. Din aceste motive, mare parte din bani au fost investiti in amenajarea restaurantului”, a declarat Cristian Mihai Balint, proprietarul La Union.

Potrivit declaratiilor acestuia, 60% din investitie a fost directionata catre reabilitarea structurala, restaurarea elementelor arhitecturale originale si amenajarea interioara, iar restul de 40% a fost investit in aparatura si utilaje.

Restaurantul, aflat pe strada Ion Luca Caragiale, nr.21-23, este in asa fel amenajat incat sa aminteasca de vremurile de altadata: muzica, bucatele, atmosfera si serviciile duc clientii pentru cateva ore in lumea celebrului scriitor roman.

Specificul restaurantului este romanesc, dar clientii pot servi si preparate internationale, iar conducerea localului a pregatit o serie de surprize pentru clientii sai.

Astfel, La Union anunta o serie de evenimente care vor exploata latura culturala pe care o are in spate. Primul din aceasta serie va fi numit „O nota pierduta ... La Union” si va avea loc vineri, 3 iunie, intre orele 20:00-22:00. In acest interval, clientii de la o masa norocoasa nu vor primi nota de plata, consumatia fiind din partea casei.


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Butunoiu: Te duci pentru ce vrei la Tancabesti, dar nu pentru mancare