Antoine ii succeda in functie lui Richard Matalon, care dupa patru ani in care a condus compania si-a incheiat mandatul si a primit noi responsabilitati in cadrul grupului L’Oreal, continuandu-si astfel cariera internationala.

Gilles Antoine, noul country manager desemnat de grupul L’Oreal in Romania si-a inceput cariera in urma cu 17 ani in cadrul L’Oreal Franta, in domeniul vanzarilor. Acum mai bine de 10 ani, acesta a inceput o cariera internationala in cadrul grupului.

Traseul profesional international al lui Gilles Antoine numara tari precum Mexic (unde a ocupat functia de Sales Director pentru Divizia de Produse Publice), Brazilia (Commercial Director pentru Zona America Latina, Divizia de Produse Publice) si Venezuela.

In aceasta ultima tara, Antoine a reusit, in calitate de general manager al diviziei de produse publice, sa dubleze cifra de afaceri in 3 ani, intr-un context economic complex. In 2009, el a revenit in Franta pe pozitia de deputy general manager pentru zona America Latina, avand responsabilitatea activitatilor comerciale si de dezvoltare a unui numar de tari precum Peru, Columbia si tarile din America Centrala.

Citeste si:

Odata cu inceputul anului 2012 Antoine devine noul director general al L’Oreal in Romania, conducand afacerile locale ale grupului si ocupandu-se de managementul celor 3 divizii si 9 branduri prezente pe piata locala.

In Romania compania L’Oreal este prezenta pe piata de peste 14 ani, are peste 130 de angajati si numara un portofoliu de 9 branduri distribuite in intreaga tara.