Mega Image apasa pedala de acceleratie: 8 magazine in martie

Retailerul Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, va redeschide, pe 3 martie, fostul magazin G'market din mallul Plaza Romania, primul dintr-o serie de 8 inaugurari programate pentru aceasta luna.

Mega Image a preluat, in octombrie anul trecut, cele trei magazine G'market din Bucuresti, iar pe doua dintre ele le-a redeschis deja.

"Supermarketul va fi deschis intr-un nou spatiu, la nivelul subsol al mallului, si va avea o suprafata de vanzare extinsa, de aproximativ 1.300 de metri patrati", se precizeaza intr-un comunicat transmis de companie.

In primele doua luni ale anului curent, Mega Image a deschis 9 magazine.

Pentru luna aceasta, retailerul si-a propus deschiderea a inca 8 magazine (inclusiv unitatea din Plaza Romania). Urmatoarea unitate va fi inaugurata pe 7 martie in sectorul 1 din Capitala.

In prezent, Mega Image detine un lant de 115 magazine (102 Mega Image - supermarketuri si 13 Shop&Go - magazine de proximitate). De curand, Mega Image ofera franciza pentru magazinele Shop & Go.

Principalul concurent al Mega Image este lantul de magazine Profi, care in prezent numara 113 unitati. Profi urmeaza sa deschida anul acesta inca 30 de magazine.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri