Ministerul Economiei a primit cinci oferte pentru asistenta la alegerea membrilor consiliilor de administratie si ai consiliilor de supraveghere ale companiilor de stat, scrie Mediafax.

Au depus oferte asocierea formata din PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants, D&B David si Baias si George Butunoiu Group, Boyden Global Executive Search, asocierea dintre Fast Forward Solutions si The Searchers Advisory Group, Grafton Recruitment si asocierea Quest Advisors si Transearch International, scrie Mediafax.

Aceasta este a doua tentativa a statului de a selecta firme care sa caute directori pentru companiile de stat, dupa ce un astfel de acord a fost incheiat in octombrie 2011 cu firma de recrutare Pedersen & Partners.

Acordul cu Pedersen & Partners a incetat insa in luna mai, "in conditii amiabile", din cauza ca Ministerul Economiei intentiona sa deruleze procedura printr-o alta modalitate decat cea prevazuta la semnarea contractului.

"In perioada urmatoare vor fi analizate documentele de participare depuse de ofertanti si vor fi parcurse etapele prevazute de procedura de achizitie", se mai spune in comunicat.

Autoritatile de la Bucuresti s-au angajat fata de Fondul Monetar International sa numeasca pana la finele anului management privat la mai multe companii de stat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »



Citeste si
Cat investesc companiile pentru a recruta un IT-ist. Suma este ENORMA
Setari Cookie-uri