Adina Pascu a mai lucrat in cadrul fabricii Novomoskovsk in perioada 2003-2005 ca director de operatiuni a sectiei de detergenti lichizi. P&G a achizitionat fabrica in 1993, fiind prima unitate de productie a gigantului american in Rusia.

Pascu lucreaza in cadrul Procter&Gamble din anul 1996, ocupand din anul 2007 pozitia de director general al unitatii de productie din Timisoara.

Conducerea fabricii de detergenti a P&G din Timisoara a fost preluata de Tomas Andrascik, fostul director de resurse umane a unitatii de productie a P&G din Rakona, Cehia.

Detergenti S.A. a raportat in 2011 afaceri de aproximativ 142 mil. lei (33,5 mil. euro).

P&G a achizitionat fabrica de la Timisoara in anul 1995 si a investit pana in prezent peste 50 mil. dolari.

Anual, productia P&G Timisoara insumeaza in jur de 30 milioane litri de detergent de spalat vase Fairy, peste 30 de milioane de litri de inalbitor ACE si peste 100.000 tone de detergenti (Bonux, Ariel si Tide).

Procter&Gamble comercializeaza pe piata romaneasca marci precum Ariel, Tide, Bonux, Ariel Professional, Ace, Lenor, Mr. Proper, Fairy, Pantene Pro-V, Head & Shoulders, Safeguard, Herbal Essences, Wash&Go, Blend-a-med, Camay, Always, Alldays, Discreet, Naturella, Pampers, Olay, Gillette, Braun, Duracell, Oral-B.