Investitorii au devenit din ce in ce mai interesati de preluarea companiilor cu datorii la banci, deoarece o astfel de tranzactie s-ar realiza la un pret mult mai convenabil, sustine Carmen Peli, partener in cadrul casei de avocatura PeliFilip.
“Exista tranzactii in desfasurare, incep sa apara acei investitori care sunt interesati de preluarea unor companii cu datorii la banci, deoarece le iau la un discount semnificativ, iar pretul de tranzactionare devine in acest fel mai bun. Investitorii chiar cauta acest tip de tranzactii”, a precizat Carmen Peli in cadrul conferintei M&A Outlook - editia a V-a, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu Ernst&Young, Raiffeisen Investment, Erste Asset Management si casa de avocatura PeliFilip.

Ea a mai spus ca negocierile tranzactiilor asistate juridic anul acesta de casa de avocatura PeliFilip au inceput inca de anul trecut, cum este cazul recent al deal-ului Kingfisher-Bricostore.

“Tranzactia dintre grupul britanic Kingfisher si retailerul D-I-Y Bricostore s-a terminat de trei ori inainte de a se finaliza concret tranzactia. Acesta este modul in care lucram in criza. Exista multa prudenta in piata, dar si o atentie sporita pentru a face un entry de succes”, a completat Peli.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri