"Se emite prezenta decizie de neobiectiune privind operatiunea de concentrare economica ce urmeaza a se realiza prin dobandirea controlului in comun de catre E.ON Romania si Adrem Invest asupra E.ON Instalatii Interioare, constatandu-se ca, desi operatiunea notificata cade sub incidenta legii concurentei, nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal", potrivit decizie Consiliului Concurentei, informeaza Mediafax.

E.ON Instalatii Interioare va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor si verificarilor tehnice periodice a instalatiilor de gaze naturale, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurentei. E.ON Romania a anuntat in 8 aprilie ca a semnat in luna martie un parteneriat cu Adrem Invest pentru crearea unui joint-venture in sectorul reviziilor, verificarilor instalatiilor de gaze naturale si citirii contoarelor de gaze.

Compania E.ON Romania face parte din grupul german de utilitati E.ON, si are activitati in sectoarele gazelor naturale si electricitatii. Adrem Invest, membra a grupului Adrem, controlat de oameni de afaceri romani, este specializata in ingineria industriala. Adrem Invest este implicata si in productia de electricitate.