"Consiliul de Administratie a luat act de notificarea domnului Adrian-Constantin Volintiru privind renuntarea la functia de administrator al Romgaz SA incepand cu data de 13 iunie 2014, urmand ca selectia noului membru al Consiliului de Administratie pentru postul ramas vacant, sa fie realizata conform prevederilor legale si statutare", potrivit unui comunicat al companiei transmis vineri Bursei de Valori Bucuresti, potrivit Mediafax.

Ceilalti ocupanti ai locurilor din CA al Romgaz sunt Aurora Negrut, Ecaterina Popescu, Eugen Dragos Doros, Virgil Marius Metea, Petrus Antonius Maria Jansen si David Klingensmith. Volintiru a fost, in perioada noiembrie 2012-noiembrie 2013, presedinte al Autoritatii de Administrare a Activelor Statului. La finele anului trecut, Volinturu a fost numit secretar de stat la Ministerul Economiei, post din care a fost retras dupa iesirea PNL de la guvernare.

El a mai fost director la Rompetrol, Relad si Vulcan Bucuresti. Compania Romgaz este controlata de stat, prin Ministerul Economiei, care detine 70% din capital.

Seful Romgaz, Virgil Metea,...
Citeste si: Seful Romgaz, Virgil Metea, revocat de Ministerul Energiei