La finalul anului trecut, familia Malideros a achizitionat de la Florin Radulescu cele doua restaurante de lux Osho, situate in cartierul Primaverii din Capitala, investind pana acum pana la 300.000 de euro in renovarea si amenajarea acestora. Doar in Osho Fish, unul dintre cele mai scumpe restaurante din tara, au fost investiti 180.000 de euro in amenajarea interioara si schimbarea echipamentelor din bucatarie, locatia numindu-se acum Retsina si avand specific mediteranean. Business-ul este condus de Georgios Malideros, 26 de ani, fiul fondatorului retelei de supermarketuri Mega Image.

Osho a fost primul restaurant cu aged beef si fripturi aduse din America, Noua Zeelanda, Franta, Irlanda, iar acum ne dorim sa ramanem inovatori, prin noile cutt-uri din America si Noua Zeelanda. Avem de asemenea si o selectie de seafood si peste aduse proaspete de 3 ori pe saptamana din Grecia. In plus in luna ce urmeaza vom deschide un nou restaurant Oro Toro by Osho in Centrul Vechi, pe strada Franceza, unde se vor putea gasi cele mai bune preparate din vita precum Angus beef maturata, dar si peste si fructe de mare proaspat aduse din Spaniaˮ, explica Giorgios Malideros.

Peste 80% dintre clientii Osho au peste 35 de ani, sunt corporatisti, politicieni sau oameni de afaceri. Dintre acestia 65% sunt clienti fideli, restaurantul avand un grad de ocupare de 85% in prima parte a anului. Intr-un orizont de cinci ani, omul de afaceri grec sustine ca “exista loc” pentru inca 2-3 restaurante Osho, chiar si in afara Bucurestiului. Mai mult, daca situatia economica din tara de origine se va imbunatati, proprietarul Osho nu exclude lansarea conceptului si in Grecia, declara Giorgios Malideros intr-un interviu acordat wall-street.ro.