Omul de afaceri Florin Radulescu (foto) a vandut restaurantul Osho, din cartierul bucurestean Primaverii, familiei Malideros, fondatoarea conceptului Mega Image ( lant aflat in prezent in proprietatea Delhaize Group-n.r.), si se va concentra pe dezvoltarea afacerii AVI Compact, furnizor de solutii de climatizare si instalatii.

Restaurantul isi pastreaza specificul, structura organizationala si echipa de management, condusa de Petre Gherman.

"In perioada urmatoare noul proprietar are in plan sa aduca imbunatatiri conceptului OSHO printr-o serie de optimizari aduse restaurantului OSHO Steak care vor creste interactivitate si vizibilitatea in zona bucatariei, dar prin cele aduse OSHO Fish care prin completarea meniului cu preparate gourmet si cu un nou design interior isi va schimba profilul in restaurant mediteraneean", se arata intr-un comunicat al Osho.

Compania care preia restaurantul este condusa de omul de afaceri Georgios Malideros, scrie Mediafax.

Radulescu estima in octombrie ca Osho va avea in acest an o cifra de afaceri de aproximativ 2,8 milioane de euro, de la 2,5 milioane euro in 2012.

Osho a fost deschis in 2010 si este primul restaurant-macelarie din Romania si unul dintre primele cinci restaurante premium din Bucuresti.

Citeste si:
VIDEO retailDetail: Ce sunt alimentele sustenabile și unde le găsim
VIDEO retailDetail: Ce sunt...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Citește și
Restaurantul 18 Lounge își schimbă fața: o investiție de 250.000 euro
Setari Cookie-uri