Penny Market deschide primul magazin nou din acest an, in Bragadiru

Rewe Romania va deschide primul magazin nou Penny Market din acest an, in Bragadiru, judetul Ilfov, si ajunge astfel la o retea nationala de 164 unitati, a anuntat compania.

Magazinul Penny Market din Bragadiru ocupa o suprafața de vanzare de 1.000 metri patrati, asigura 70 de locuri de parcare si are 14 angajati.
Rewe Romania, parte a grupului german omonim, mai opereaza in Romania opt magazine XXL Mega Discount, scrie Mediafax.

In 2014, compania a extins reteaua Penny Market cu 13 magazine noi si a anuntat ca are in plan continuarea dezvoltarii retelei si deschiderea unei noi platforme logistice. Potrivit unor informatii anterioare, investitia intr-un magazin este de circa 2 milioane euro, din care jumatate reprezinta costul terenului.

Grupul Rewe Romania este format din doua companii, Rewe Romania SRL (care opereaza magazinele) si o firma de dezvoltare imobiliara - Rewe Projektentwicklung. In 2013, afacerile cumulate ale celor doua firme au depasit 500 milioane euro. Principalul concurent al retailerului pe segmentul pe care activeaza este Lidl. In Romania, grupul german Rewe mai este prezent prin lantul de supermarketuri Billa, care numara 85 de unitati.

Citeste si:
Proces de rebranding: PENNY Market devine PENNY.
Proces de rebranding: PENNY...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri