Ceea ce pentru multi ar parea un segment extrem de nisat, pentru miile de pacienti care au trecut pragul Wellborn este, cu siguranta, solutia medicala completa la viata. Este singurul spital dedicat exclusiv fertilitatii si medicinei materno-fetale, ceea ce inseamna ca ofera servicii medicale avansate si complete femeilor si cuplurilor, precum investigatii si analize amanuntite in vederea stabilirii diagnosticelor corecte, tratarii problemelor de sterilitate, oferirii tratamentelor personalizate, monitorizarii sarcinii, mamei si copilului dupa nastere, precum si multe altele derivate.

Din momentul lansarii, Spitalul Wellborn este continuu ancorat in achizitionarea celor mai performante sisteme si tehnologii, cel mai nou dintre acestea fiind laserul PGD, ce poate diagnostica probleme genetice prenatale, fiind considerat un element important din procedeul de Fertilizare in Vitro. In Romania, numarul tot mai mare al nou-nascutilor diagnosticati cu malformatii le pune semne de intrebare viitorilor parinti, iar posibilitatea de a afla inca din perioada prenatala starea fatului, nu mai este un beneficiu, ci o nevoie evidenta.

“Tehnologia inovatoare are menirea de a rafina activitatea din departamentele noastre ultraspecializate de Reproducere Umana Asistata, pozitionandu-ne pe harta internationala a spitalelor care ofera astfel de servicii dedicate, in acelasi mod profesionist, asa cum i-am obisnuit deja de atatia ani pe pacientii Wellborn. Am adus laserul PGD in Spitalul Wellborn din Bucuresti ca un pas firesc in dezvoltarea constanta a activitatii noastre, pastrand normele de performanta medicala avansata orientata exclusiv catre pacienti, cu atat mai mult cu cat suntem singurul spital de fertilitate din Romania si centrul cu cele mai multe proceduri de Reproducere Umana Asistata (RUA) efectuate lunar in tara noastra.”, dr. Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Cum ajuta Spitalul Wellborn femeile si cuplurile care ii trec pragul?
Pozitionat la nivel local si international ca o retea medicala ultraspecializata in aspecte medicale ce vizeaza sanatatea intima a femeii si a cuplurilor, Wellborn investeste constant in echipa de medici (peste 50 de medici angajati full-time, ce lucreaza alaturi de laboranti, asistenti, coordonatori), in aparatura ultraperformanta si in programe care sustin accesul la sanatate (pachete complete de fertilizare in vitro, ginecologice, de urmarire a sarcinii si nastere, servicii medicale decontate de CAS, posibilitatea platii in rate, precum si multe altele).

De ce aleg viitorii parinti succesul medical pur romanesc, la doar cativa kilometri de casa si nu spitalele din afara granitelor?
“Credem cu tarie in cresterea si dezvoltarea unui sistem medical pregatit sa raspunda cu succes nevoilor pacientilor din Romania si chiar de peste granite. Wellborn deja trateaza cazuri complexe din afara tarii, intrucat rata de succes pe care o au procedurile noastre specializate, costurile totale ale interventiilor si conditiile clinice sunt la standarde europene. Este modalitatea noastra de a arata respect pacientilor si de a confirma faptul ca se poate. Investitiile sunt substantiale, dar au menirea de a garanta alegerea unui mix format din acte medicale calitative oferite viitoarelor mame si femeilor, in general”, doctor Silviu Predoi, CEO Reteaua Medicala Wellborn.

Anul acesta, Spitalul Wellborn a fost selectat de Ministerul Sanatatii in topul celor 10 unitati sanitare din Romania care beneficiaza de finantare pentru procedurile de FIV si embriotransfer.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii pot solicita o programare prin e-mail pe adresa office@wellborn.ro sau la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628. Mai multe detalii pe www.wellborn.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri