Corneliu Bodea, CEO Adrem, a vorbit in cadrul conferintei Smart Energy, organizata de wall-street.ro in parteneriat cu CEZ Romania si Adrem, despre cum iti poti transforma locuinta intr-un smart home ce te va ajuta la eficientizarea consumului de energie, cu posibilitatea de a-ti recupera recupera investitia.

Proiectul pilot realizat de Adrem intr-un parteneriat cu un distribuitor de energie, contine 3 pachete, oferta este flexibila, acestea pot fi combinate in functie de dorintele clientului. Pachetele sunt destinate eficientei incalzirii, supravegherii si automatizarii casei. In ceea ce priveste pachetul destinat eficientizarii incalzirii, Corneliu Bodea a declarat ca este extrem de bine primit de consumatori si a dus la realizarea unei scaderi a consumului de 20-25%.

“Noi ne adresam consumatorilor casnici care nu doresc sa cheltuie multi bani, iar la nivelul pachetului destinat eficientei termice, banii pot fi recuperatii in aproximativ 2 ani”, a declarant CEO-ul Adrem.

Primul pachet este destinat eficientei incalzirii. Acesta contine dispozitive destinate pentru centralele de gaz si calorifere. Vor fi montate termostate inteligente si cititoare. Al doilea pachet este destinat supravegherii: Clientul isi poate monta o camera video, iar la alegere poate configura acest pachet pentru achizitionarea unor senzori de inundatie si cutremur. Al treilea pachet este destinat clientilor de tip premium care sunt interesati de automatizarea casei si consta in senzori pentru controlul luminii si al prizelor.

In cazul in care va ganditi sa achizitionati un astfel de sistem, referitor la pret, CEO-ul Adrem a declarat ca pentru instalarea unui pachet complet pentru o locuinta medie cu 3 dormitoare, pretul este sub 1000 de euro. Sistemul include o aplicatie ce poate fi instalata pe android sau iOS, singurul lucru de care ai nevoie este conexiunea la internet.

Citeste in Wall-Street PRO cum arata strategia pe termen scurt a companiei si ce firme ar putea lua vizor pentru achizitii.

Sursa foto: Udrescu Ovidiu

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri