In urma acestei tranzactii, in ultimul trimestru din 2017, cele doua companii APT care ofera servicii de resurse umane vor fi intergrate in brandul Work Service, iar serviciile de intermediere financiara isi vor desfasura activitatea sub brandul Finance Care, parte integranta a Work Service Capital Group. Celelalte 2 companii din grupul APT, APT New Business Solutions SRL si APT Evolution SRL, care furnizeaza servicii de marketing si comunicare, evaluare profesionala a angajatilor, programe de dezvoltare pentru angajati si dezvoltare de software nu au facut obiectul acestei tranzactii si isi vor continua operatiunile sub brandul APT, se arata intr-un comunicat de presa.

Managementul celor 4 companii integrate in Work Service va fi asigurat de catre actualul CEO, Sorina Donisa, care va ramane si actionar, alaturi de Wojciech Mora, reprezentantul Work Service in Romania.

Aceasta achizitie reprezinta o confirmare a performantei brandului APT pe piata serviciilor profesionale din Romania. Integrarea va oferi companiilor APT mai multa experienta si oportunitati de crestere si de a adauga valoare serviciilor livrate catre partenerii sai.

“Romania este o piata importanta pentru noi, in care ne punem mari sperante. Este o tara care are foarte multe lucruri in comun cu Polonia, tara de origine a Work Service Group. In prezent, tarile noastre sunt leader din perspectiva dezvoltarii economice, nu doar in regiunea Europei Centrale, ci chiar la nivelul Uniunii Europene. Boom-ul economic si investitiile recente necesita resurse umane adecvate pentru antreprenori. Aici vedem noi misiunea noastra. Fiind cea mai mare companie de resurse umane din regiunea Europei Centrale si de Est, in prezent asiguram angajarea a peste 300,000 angajati anual si sprijnim 3,000 clienti in activitatea lor curenta. Suntem convinsi ca know-how-ul nostru international si practicile dezvoltate pe pietele din intreaga regiune vor conduce la utilizarea formelor flexibile de munca, optimizarea costurilor si atragerea candidatilor necesari. Datorita disponibilitatii din ce in ce mai scazute a angajatilor si a scaderii ratei somajului, atragerea angajatilor potriviti va reprezenta un avantaj competitiv cheie. De aceea noi reprezentam in prezent una dintre cele mai mari forte de recrutare din aceasta parte a Europei, prin care vom putea oferi cele mai bine servicii clientilor nostri”, a declarat Maciej Witucki, President of the Management Board of Work Service S.A.