Sergiu Chirca este noul CEO al retailerului online elefant.ro, inlocuindu-l pe Dan Vidrascu care a ocupat aceasta pozitie in ultimii patru ani. Sergiu Chirca este si managing partner in cadrul Fribourg Capital, actionarul majoritar al Elefant Online.

“In prezent, elefant.ro este al doilea magazin online din Romania ca numar de tranzactii. Anul 2018 va fi anul consolidarii acestei pozitii, iar urmatoarea etapa de dezvoltare a Elefant va fi coordonata de Sergiu Chirca”, mentioneaza, intr-un comunicat de presa, Ion Sturza, presedinte al Consiliului Director al Elefant Online.

Dan Vidrascu va continua sa ocupe pozitia de membru in Consiliul Director Elefant Online.

Sergiu Chirca este membru in Boardul Elefant din 2011, fiind foarte apropiat de evolutia companiei inca din etapa de start-up. Potrivit reprezentantilor companiei, Sergiu Chirca preia conducerea elefant.ro cu obiectivul de a ghida dezvoltarea firmei in perioada urmatoare.

Elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, avand in prezent peste 1,5 milioane de clienti. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizand o filiala la Chisinau, in Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Retail jobs

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri F