NEPI Rockcastle Retail Insights este o platforma ce reuneste o serie de evenimente: conferinte, intalniri de networking, forumuri si sesiuni de traininguri pe teme relevante pentru industrie. Prima editie Retail Insights este dedicata activitatilor de marketing si comunicare si le ofera specialistilor din industrie acces la cunostinte si practici ce pot contribui la imbunatatirea performantei si competitivitatii.

NEPI Rockcastle lanseaza Retail Insights, prima platforma de educatie pentru retailerii autohtoni, prin care le pune la dispozitie know-how relevant pentru cresterea afacerilor si ii conecteaza intr-un eveniment de networking. Primul eveniment va acoperi doua teme relevante pentru retailul modern: folosirea CRM-ului in managementul relatiei cu clientii si Media Buying in context digital. Cele doua teme vor fi sustinute de Fullscreen Digital si OMD, evenimentul fiind organizat in colaborare cu firma de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Echinox.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont