McDonald's a anuntat astazi ca va angaja 1.000 de oameni in Romania, intr-un proces agresiv de expansiune teritoriala. Ce salarii ofera lantul de fast food?

In prezent, sunt 72 de restaurante McDonald’s in 21 de orase din Romania. Compania Premier Restaurants are un plan de dezvoltare a lantului de restaurante in tara . Astfel, in perioada urmatoare, 1.000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national pentru pozitiile de lucrator in restaurant (Crew Member), Hostess, Guest Experience Leder si Manager Trainee. Cu aceasta ocazie compania da startul unei noi campanii de comunicare pentru recrutare sub sloganul “Mi se potriveste”.

Salariul de intrare la McDonald’s este de 3.250 lei brut (2.100 lei net) ce include numeroase beneficii si bonusuri individuale si de echipa pentru toti angajatii, acordate pentru implicare si performanta. In ultimul an (1 iunie 2017 – 31 mai 2018), in jur de 550 de angajati au fost promovati in pozitii superioare.

Retail jobs

Programele de recrutare ale McDonald’s in Romania sunt active pe tot parcursul anului, cu zeci de interviuri organizate in fiecare zi in cele 72 de restaurante din tara. Oricine este interesat de locurile de munca deschise poate vizita restaurantul preferat, poate urmari prezenta echipei de resurse umane la cele importante targuri de cariera sau poate vizita site-ul oficial. De asemenea, CV-urile pot fi lasate in restaurantele McDonald's sau cei interesati au posibilitatea de a aplica folosind formularul online.

Premier Restaurants Romania este unul dintre primii si principalii sustinatori ai evolutiei economiei din ultimii 23 de ani, timp in care a investit in Romania peste 800 de milioane lei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri