AdeZ este o bautura pe baza de seminte din plante precum migdalele, orezul sau soia, originara din Argentina, unde a existat timp de 30 de ani sub numele de Ades. In martie 2017, Coca-Cola a cumparat brandul de la Unilever si l-a transformat in AdeZ, printr-o miscare de marketing care vrea sa semnifice ca bautura contine vitamine si proteine necesare organismului, de la a la z. De asemenea, liderul pietei de bauturi a investit si in zona de formula si ambalaj, cu scopul de a castiga teren in aceasta zona de healthy drinks.

„Daca te duci intr-un supermarket, cornerul cu produse vegane este verde, minimalist, insa produsele fac compromisuri in ceea ce priveste gustul. Noi am muncit mult in acesra zona, credem ca acest produs va fi iubit tocmai pentru ca principala diferenta fata de produsele similare din piata este gustul”, explica Walter Susini.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont