Sphera Franchise Group, cel mai mare grup din domeniul food service din Romania, continua extinderea retelei Taco Bell in Romania, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant al brandului.

Restaurantul Taco Bell se va deschide in ParkLake Shopping Center din Bucuresti, in urma unei investitii de 400.000 de euro. Deschiderea restaurantului a creat 30 de locuri de munca.

Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

In prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell in 27 de tari din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internationala a brandului vizeaza 1.000 de locatii pana in 2022. Compania si francizele sale opereaza peste 7.000 de restaurante care genereaza vanzari de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brandului este acela de a deveni o companie cu vanzari globale de 15 miliarde de dolari si cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, pana in 2022.

Citeste si:
Taco Bell deschide un nou restaurant in Romania
Taco Bell deschide un nou...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Cat ajunge sa castige un angajat dintr-un restaurant McDonald`s