O noua cafenea cu un concept aparte pentru iubitorii aromatei licori negre, in ansamblul Openville. Lantul national TED’S COFFEE CO. va deschide prima sa locatie din Timisoara in proiectul mixt care se dezvolta, in prezent, in proximitatea Iulius Mall. Coffee shop-ul va avea o suprafata de 110 mp si va fi amenajat la parterul cladirii de birouri United Business Center 3 (UBC 3), aflata in constructie.

TED’S COFFEE CO. va fi locul unde clientii se vor bucura de cafeaua lor preferata, preparata impecabil si servita cu un zambet larg. Sortimentele de cafea servite de TED’S, de la House Blend si pana la Single Origin, sunt certificate „specialty coffee”.

Timisorenii vor savura aici de la traditionalele espresso, cappuccino, latte sau cafea la filtru, in combinatii delicioase de caramel, tiramisu, cocos si nuci, pana la ultimele tendinte in domeniu, precum cold brew, espresso tonic, matcha latte sau chai latte. Nu vor lipsi preparatele de vara pe baza de cafea, ceaiurile parfumate, ciocolata calda si bauturile energizante din fructe. In plus, clientii vor avea libertatea sa creeze propriile combinatii dorite pana vor obtine cafeaua care le place.

Locatiile TED’S COFFEE CO. sunt memorabile nu doar datorita specialitatilor delicioase de cafea, ci si design-ului interior aparte, special conceput de catre LAMA Arhitectura. Corpurile de iluminat din pahare de cafea „to-go”, culorile vii, mobilierul din lemn de mesteacan sau peretii industriali sunt doar o parte dintre elementele care contribuie la redarea unei atmosfere relaxante si, totodata, inconfundabile.

Lantul TED’S COFFEE CO. este prezent la nivel national cu 17 unitati, in orase precum Bucuresti, Brasov, Sibiu si Ploiesti.

Despre Openville Timisoara

Prima etapa de dezvoltare a ansamblului Openville Timisoara va include noi concepte de shopping si entertainment. Cel mai mare proiect de tip mixt din regiune va completa actuala oferta a Iulius Mall cu o suprafata de 47.000 mp, amenajati intr-o extensie a mall-ului, la parterul cladirilor de birouri si in zona viitorului parc din ansamblu.

Pe langa varietatea de restaurante si cafenele tematice, timisorenii vor descoperi in Openville si noi branduri, un mix inedit de activitati de entertainment si un nou concept de cinema. Lucrarile la spatiile suplimentare de retail au fost demarate in decembrie 2017.

Proiectul mixt Openville este realizat de companiile IULIUS si Atterbury Europe, reprezentand o investitie estimata la peste 220 milioane de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri