„Suntem incantati sa il intampinam pe Adrian in compania noastra. Experienta sa internationala extinsa si faptul ca el cunoaste bine piata din Romania reprezinta avantaje de neegalat. Pe parcursul unei cariere prolifice, Adrian a acoperit piete si regiuni variate, iar numirea sa in pozitia de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, va aduce cu siguranta valoare adaugata considerabila echipei PepsiCo, inlesnind agenda noastra de crestere pe viitor”, a declarat Christophe Guille, General Manager, Senior Vice President pentru Europa Centrala si regiunea Balcanilor, PepsiCo.

Inainte de a se alatura echipei PepsiCo, Adrian Lacatus a lucrat la Mars, in Bulgaria, ca Market Director, avand sarcina de a conduce organizarea trans-functionala a companiei. In prealabil, a avut roluri de conducere in departamentele Commercial, Finance si Supply Chain la Wrigley si Heidi Chocolate. Detine un Master in Economie de la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont