Daniel Farmache preia pozitia de CEO al grupului E-INFRA

E-INFRA (Electrogrup Infrastructure S.A.) anunta ca Daniel Farmache, actual deputy CEO al grupului, va prelua pozitia de CEO al holdingului de companii, incepand dcu 1 ianuarie 2019. Marian Pantazescu, actualul CEO si unul dintre actionarii grupului E-INFRA, va ramane membru al Consiliului de Administratie.

Daniel Farmache s-a alaturat echipei de management E-INFRA in luna mai a acestui an, ca Deputy CEO, dupa ce, anterior, a facut parte din divizia de investment banking a Citigroup din Londra, lucrand in cele mai mari IPO-uri si mandate M&A din Europa Centrala si de Est, Orientul Mijlociu si Africa. Inainte de acest rol, Daniel Farmache a lucrat in cadrul biroului Citi din Romania pentru mari companii cu capital romanesc, in tranzactii pe pietele de capital si diverse structuri de credit. In 2016, Daniel Farmache a fost consilier in Cancelaria Primului Ministru si director de cabinet al Ministrului Muncii.

“Pentru noi, ca actionari, Daniel Farmache reprezinta noua generatie de management, care deja are si maturitatea, dar si experienta necesara pentru a prelua o misiune complexa si a conduce E-INFRA, cu sprijinul actionarilor, spre noi etape de dezvoltare. Am sustinut, intotdeauna, promovarea si dezvoltarea tinerilor talentati, iar Daniel va avea tot suportul nostru”, spune Marian Pantazescu, actual CEO, E-INFRA.

Daniel Farmache este absolventul unui MBA la London Business School, cu un stagiu la Massachusetts Institute of Technology. De asemenea, este licentiat cu First Class Honours in finante-banci, in Marea Britanie - University of Reading, ICMA Centre si in drept, la Bucuresti - Universitatea Nicolae Titulescu si detine certificatul CFA (Chartered Financial Analyst).

Grupul E-INFRA activeaza in doua sectoare din domeniul infrastructurii: detinerea si operarea de infrastructura proprie de telecomunicatii si energie, si servicii profesionale in infrastructura.

Citeste si:
Electrogrup Infrastructure, prima filiala in SUA. Cand vine pe Bursa?
Electrogrup Infrastructure...

Din grup fac parte Electrogrup SA, Direct One SA, Netcity Telecom SRL, Nova Power & Gas SRL si WESEE SRL, care reunesc, in prezent, peste 700 de angajati si au generat o cifra de afaceri consolidata, la nivelul anului 2017, de peste 100 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri