Reteaua de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta, avand o prezenta in 41 de orase

Synevo Romania, furnizor local de servicii de diagnostic si de laborator, a inaugurat luna aceasta un punct de recoltare probe de sange si ginecologice la Drobeta-Turnu Severin. Aceasta este a 20-a unitate inaugurata de companie in 2018. Reteaua locala de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta, compania avand o prezenta in 32 de judete diferite din tara, respectiv 41 de orase.

Punctul de recoltare din Drobeta-Turnu Severin este amplasat in apropiere de Spitalul Judetean de Urgenta, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu. Centrul detine doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai detine in regiunea Oltenia un laborator la Craiova si sapte centre de recoltare in Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea si Oltenita. Grupul Medicover, din care face parte Synevo, si-a consolidat anul acesta prezenta in regiunea Olteniei prin achizitia Centrului Medical Phoenix, operator privat care detine o retea de opt centre medicale in Craiova, Targu Jiu, Slatina, Calafat si Dragasani.

„Synevo Romania este intr-o etapa de extindere teritoriala pentru a imbunatati accesul pacientilor la servicii de laborator. In acelasi timp, am continuat sa investim in achizitia unor echipamente de laborator de ultima generatie, precum si in extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetica si histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, director regional zona sud Synevo Romania.

Synevo Romania este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de diagnostic si de laborator din Romania. Dupa primele noua luni de activitate compania a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro.

Citeste si:
LISTA centrelor de recoltare probe pentru teste Real Time PCR din...
Synevo recoltează probe...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Synevo ofera in Romania peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an aproape 15 milioane de teste.

Synevo Romania face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, infiintat in 1995.

Sursa foto: Shutterstock / RossHelen

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri