Punctul de recoltare din Drobeta-Turnu Severin este amplasat in apropiere de Spitalul Judetean de Urgenta, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu. Centrul detine doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai detine in regiunea Oltenia un laborator la Craiova si sapte centre de recoltare in Craiova, Slatina, Ramnicu Valcea si Oltenita. Grupul Medicover, din care face parte Synevo, si-a consolidat anul acesta prezenta in regiunea Olteniei prin achizitia Centrului Medical Phoenix, operator privat care detine o retea de opt centre medicale in Craiova, Targu Jiu, Slatina, Calafat si Dragasani.

„Synevo Romania este intr-o etapa de extindere teritoriala pentru a imbunatati accesul pacientilor la servicii de laborator. In acelasi timp, am continuat sa investim in achizitia unor echipamente de laborator de ultima generatie, precum si in extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetica si histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, director regional zona sud Synevo Romania.

Synevo Romania este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de diagnostic si de laborator din Romania. Dupa primele noua luni de activitate compania a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro.

5 sfaturi despre cum sa iti...
Citeste si: Cum sa iti ingrijesti sanatatea si sa iti protejezi bugetul

Synevo ofera in Romania peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2017, Synevo Romania administra o retea nationala de 16 laboratoare si 78 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului an aproape 15 milioane de teste.

Synevo Romania face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, infiintat in 1995.

Sursa foto: Shutterstock / RossHelen