Synevo Romania, prezenta in toate judetele din estul tarii dupa inaugurarea celui mai nou centru de recoltare

Synevo Romania a inaugurat la Focsani primul sau centru de recoltare din judetul Vrancea. In urma inaugurarii acestei unitati, Synevo acopera toate cele 12 judete din regiunile de dezvoltare Nord Est si Sud Est. Reteaua numara acum la nivel national 111 centre de recoltare si 17 laboratoare, avand o acoperire puternica in 36 de judete diferite si 49 de orase.

Noul punct de recoltare din Focsani este amplasat pe Bulevardul Brailei, Nr. 9 si dispune de doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice. Centrul este arondat laboratorului din Galati.

Synevo Romania a inaugurat la Iasi al 110-lea centru de recoltare

Totodata, in prima jumatate a lunii iulie, Synevo Romania a inaugurat un nou centru de recoltare la Iasi. Acesta este al patrulea centru de recoltare al companiei din Iasi, oras in care mai detine un laborator de analize performant.

Noul punct de recoltare din Iasi este amplasat pe strada Pacurari, Nr. 113. Centrul detine doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice.

Citeste si:
LISTA centrelor de recoltare probe pentru teste Real Time PCR din...
Synevo recoltează probe...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Synevo mai detine in Iasi un laborator dotat si cu un centru de recoltare in zona centrala, pe Strada Closca, numarul 10. De asemenea, compania opereaza alte doua centre de recoltare in Iasi, in zona Lapusneanu, respectiv Tatarasi.

Acum, Synevo detine centre de recoltare sau laboratoare in toate judetele din zona de Est a tarii: Iasi, Vaslui, Galati, Botosani, Neamt, Bacau, Suceava, Braila, Buzau, Constanta, Tulcea si Vrancea.

Synevo Romania, prezenta in toate judetele din zona de Est a tarii

Compania detine in aceasta regiune cinci laboratoare medicale si 31 centre de recoltare amplasate in 18 orase diferite. Judetele cu cea mai puternica prezenta sunt Constanta cu un laborator si noua centre de recoltare in orasele Constanta, Mangalia, Medgidia si Navodari si Suceava unde Synevo opereaza doua laboratoare si sapte centre de recoltare in Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc si Gura Humorului.

„Suntem din ce in ce mai aproape de obiectivul nostru de a avea o prezenta puternica in toate judetele tarii. Acum punem la dispozitia tuturor pacientilor din partea de Est a tarii un portofoliu complex de teste de laborator contribuind astfel la cresterea calitatii ingrijirii medicale. Synevo va continua sa investeasca pentru a ramane un partener de incredere atat pentru pacienti, cat si pentru profesionistii din domeniul sanatatii din intreaga tara”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona de Est Synevo Romania.

Citeste si:
Teste pentru COVID-19 la cerere, contra cost, în 25 de orașe din...
Teste Real Time PCR pentru...

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Dupa primele sase luni ale acestui an grupul Medicover a raportat ca Divizia de Servicii de Diagnostic din care face parte Synevo Romania a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decat anul trecut.

Laboratorul Central din apropierea orasului Bucuresti este una dintre cele mai mari unitati de acest tip, fiind un hub regional care deserveste pacienti din cinci tari diferite din Europa de Sud-Est. Compania a achizitionat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic in Romania, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui numar de aproximativ 8.000 de teste/ora, cu acuratete maxima.

Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare noi in toata tara. Anul acesta compania a adaugat retelei 12 centre de recoltare si un laborator.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri