Penny Market a investit peste 120 milioane de lei in remodelarea retelei de magazine

REWE Romania a finalizat remodelarea a 170 de magazine Penny Market in format Future Store in toata tara prin investitii in valoare de peste 120 milioane de lei. Procesul de remodelare a fost inceput in martie 2015 si s-a incheiat in luna noiembrie a anului 2018.

Formatul Future Store a fost aplicat fiecarui nou magazin deschis incepand cu 2016, astfel ca, in prezent, toate cele 236 magazine Penny Market din tara sunt construite sub acest format.

Conceptul Future Store este realizat pe baza unor studii de piata complexe si a avut ca scop principal imbunatatirea experientei de cumparare pentru clientii Penny Market. Accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta acestora la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete din categoriile fructe si legume, carne, paine si patiserie, lactate. In plus, clientii beneficiaza si de articole disponibile in varianta vrac, unde au fost adaugate noi sortimente de produse congelate, dulciuri si snacks-uri.

“Remodelarea magazinelor in format Future Store a avut un impact pozitiv, iar confirmarea am primit-o chiar de la clientii nostri. Mai mult decat atat, imbunatatirile aduse magazinelor au participat la crearea unor noi locuri de munca prin prisma serviciilor suplimentare pe care le oferim, cum ar fi posibilitatea de a alege produse din vitrine asistate. Vom continua sa investim in imbunatatirea experientei de cumparare pentru cei care aleg sa viziteze magazinele Penny Market,” a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market Romania.

Alte imbunatatiri aduse magazinelor Penny Market prin remodelarea in format Future Store au fost realizate prin instalarea unor sisteme noi de racire, adaugarea unei camere frigorifice suplimentare pentru noile sortimente de produse, adaugarea vitrinelor asistate in magazinele care au permis astfel de interventii, cat si schimbarea rafturilor, mobilierului, masinilor de spalat pardoseala si a caselor de marcat.

Citeste si:
Proces de rebranding: PENNY Market devine PENNY.
Proces de rebranding: PENNY...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, REWE Romania detine 236 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de peste 4.300 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri