Se spune ca Sanatatea este unul dintre cele mai importante domenii care stau la baza unei tari prospere. Se mai spune si ca pacientul trebuie sa fie mereu in centrul sistemului de sanatate. Dar cum simte intr-adevar pacientul roman? Cu ce probleme se confrunta atunci cand intra intr-un spital? Medicilor li s-au marit salariile, dar luarea de mita s-a terminat?

Acestea vor fi unele dintre intrebarile din cadrul conferintei Future Healthcare, care va avea loc pe 14 martie, la hotel Sheraton.

In ultima perioada, parca oamenii sunt din ce in ce mai nemultumiti de sistemul de sanatate din Romania si, totodata, incep sa-si piarda speranta ca statul va oferi servicii medicale de calitate.

In cadrul celei de-a doua editie a conferintei Future Healthcare, wall-street.ro si-a propus sa adune lideri din Sanatate pentru a dezbate subiecte cheie atat din sectorul serviciilor medicale, cat si din industria farmaceutica.

Poti participa gratuit la conferinta Future Healthcare - detalii si inscriere aici.

Teme de discutie la Future Healthcare:

  • De ce Romania nu beneficiaza de un sistem public de sanatate de calitate si care sunt problemele care necesita o rezolvare urgenta;
  • Cum isi reinvestesc profitul furnizorii de servicii medicale private pentru a-si extinde portofoliul de servicii;
  • Cat de important este un echipament medical de ultima generatie intr-un spital;
  • Cum “imbratiseaza” spitalele noile tehnologii si aplicatiile care imbunatatesc calitatea actului medical;
  • Cat de eficiente sunt programele nationale de sanatate prin care pacientii beneficiaza de servicii si produse medicale gratuite;
  • Cum avem un acces mai bun la medicamente inovatoare;
  • Cum avem un portofoliu mai vast de medicamente atat inovatoare, cat si generice;
  • Cum s-a schimbat legislatia in ultimul an si cum ajuta sau nu statul jucatorii din farma;
  • Ce efect are digitalizarea asupra industriei farma si in general asupra domeniul sanatatii;
  • Care sunt problemele cu care se confrunta un producator de medicamente pe piata din Romania;
  • Care sunt problemele cu care se confrunta pacientul roman in momentul acesta.
  • Mai multe studii arata ca, daca nu vor fi implementate politici de sanatate eficiente pentru scaderea consumului de antibiotice, vom inregistra in cateva decenii 60.000 de decese din 100.000 de persoane spitalizate. Cum controleaza autoritatile si jucatorii din Sanatate consumul de antibiotice in Romania?

Prof. Dr. Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii si presedinte al Societatii Romane de Microbiologie, va deschide evenimentul cu o prezentare despre fenomenul de rezistenta la antiotice si masuri de prevenire in acest sens.

Printre invitatii confirmati se numara:

- Maciej Malenda, Innovation and New Business Director Medicover;

- Cristian Grasu, secretar de stat Ministerul Sanatatii;

- Carmen Orban, manager general, Institutul Clinic Fundeni;

- Wargha Enayati, antreprenor Enayaty Group;

- Dan Mitrea, fondator Neuroaxis;

- Dorin Bica, cofondator Neurohope;

- Elena Ovreiu, cofondator LiveCare;

- Diana Mereu, director executiv RASCI

- Catalin Radu, country commercial lead Bayer Pharmaceuticals

- Mirela Iordan, country manager, Pfizer Romania;

- Paul Radu, Market Acces & Government Affairs Director Roche Romania;

- Mihaela Ungureanu, CEO Farmaciile Dona.

De asemenea, Elena Ovreiu, co-fondator LiveCare, si Doru Mircea, fondator Doctrina, vor tine cate un speech despre digitalizarea domeniului sanatatii.

Evenimentul Future Healthcare se adreseaza specialistilor din sistemul medical, antreprenorilor, reprezentantilor medicali si ai institutiilor de sanatate private, consultantilor, reprezentantilor din industria farmaceutica si fondatorilor de spitale private. Totodata, subiectele dezbatute in cadrul conferintei pot fi de interes pentru cei care isi doresc sa afle mai mult despre inovatie medicala, accesul pacientilor romani la servicii medicale si tratamente de calitate.

Inscrie-te pana luni, 11 martie, ora 12.00, pentru a participa GRATUIT la conferinta.

Ai intrebari pentru oricare dintre speakerii de la conferinta? Contacteaza-ne la anisoara.munteanu@wall-street.ro si le vom adresa acestora, pentru a ti se oferi raspuns in cadrul conferintei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri