Reteaua Penny Market se extinde prin deschiderea unui magazin in Targu Neamt

Reteaua de magazine Penny Market se extinde cu o noua unitate in localitatea Targu Neamt, judetul Neamt. Astfel, reteaua ajunge la 237 de spatii deschise in Romania.


Noul magazin Penny Market din Targu Neamt are un spatiu de vanzare de 794 mp si o echipa de 14 angajati. Orarul va fi de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 21:00 si duminica intre 08:00 - 19:00.

Noul magazin dispune si de un numar de 50 de locuri de parcare, dintre care doua pentru persoanele cu dizabilitati, si 4 case de marcat.

Clientii discounterului Penny Market vor beneficia si de un numar de produse diverse, disponibile in varianta vrac, care pot fi gasite atat la raioanele cu dulciuri si snacks-uri, cat si in zona cu produse congelate.

Penny Market este conceptul grupului german REWE si unul dintre cei mai activi discounteri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005.

Intreaga retea este deservita de 3 centre logistice situate in localitatile: Stefanestii de Jos, Turda si Bacau.

In prezent, REWE Romania detine 237 de magazine Penny Market la nivel national si activeaza cu un numar de peste 4.300 de angajati.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri