IKEA ramane fara CEO in Romania

Stefan Vanoverbeke, CEO-ul IKEA South-East Europe (Romania, Serbia, Slovenia, Ucraina si Croatia), va prelua o noua functie in cadrul grupului, cea de Global Deputy Retail Operations Manager. Stefan isi va exercita noul rol din Malmo, Suedia, si va gestiona operatiunile IKEA in Canada, Marea Britanie, Irlanda, Elvetia, Austria, Republica Ceha, Ungaria, Slovacia, Rusia si India.Stefan s-a alaturat IKEA South East Europe in octombrie 2015, dupa ce anterior a condus IKEA Franta si IKEA Polonia.

Oficialii IKEA au anunta ca noul manager pentru Romania va fi numit in urmatoarele luni.

Magazinul IKEA din Zona Comerciala Baneasa a fost al 253-lea deschis in a 35-a tara, pe 21 martie 2007. Pana in luna martie 2010, a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

In anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din Romania a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni si 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKEA.ro.

IKEA Pallady va fi cel de-al doilea magazin local al suedezilor si cel mai mare magazin din Europa de Sud-Est, cu o suprafata de 37.000 de metri patrati.

Citeste si:
Creștere a profitului IKEA după ce oamenii s-au îngrămădit să-și...
Creștere substanțială a...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri