Kaufland Romania deschide, pe 23 mai, doua noi magazine, in Focsani si Constanta si ajunge astfel la o retea de 124 de hipermarketuri la nivel national. Prin deschiderea noilor magazine, Kaufland a creat 170 de noi locuri de munca.

Magazinul din Focsani se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, spatiul avand o structura simplificata, fara galerii comerciale, si o suprafata de vanzare de aproximativ 3000 mp.
Magazinul din Constanta are o suprafata de vanzare de 3900 mp si cuprinde o galerie comerciala cu Food Court, ce ofera restaurant, cofetarie, patiserie – si o farmacie.
Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.
Noile magazine deschise de Kaufland in Focsani si Constanta ofera raioane speciale adaptate stilului de viata actual, precum: vitrina cu sortiment mare de peste proaspat, raion extins de produse bio, raion de produse To Go.
De asemenea, magazinul din Constanta mai include si un raion extins de produse cosmetice.

Nou concept integrat: Tabac Shop

Ambele magazine integreaza cel mai nou concept cu spatiu de vanzare individual, Tabac Shop – un concept nou, cu varianta premium sau de lux, implementat in premiera in reteaua Kaufland Romania.
In Constanta, formatul este de lux, cu un spatiu de 30 mp, dispune de casa proprie de marcat si ofera un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (tigari, trabucuri, tigari de foi, tigari electronice, cutii si accesorii) si alcool (vin spumant premium, vin alb, rosu sau rosé, sampanie si bauturi spirtoase).
In Focsani, punctul Tabac Shop este integrat in Biroul de Informatii, are 15 mp si ofera aproximativ 200 de articole din tutun si accesorii.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 124 de magazine in Romania.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri