Kaufland Romania deschide, pe 23 mai, doua noi magazine, in Focsani si Constanta si ajunge astfel la o retea de 124 de hipermarketuri la nivel national. Prin deschiderea noilor magazine, Kaufland a creat 170 de noi locuri de munca.

Magazinul din Focsani se apropie de conceptul magazinelor de proximitate, spatiul avand o structura simplificata, fara galerii comerciale, si o suprafata de vanzare de aproximativ 3000 mp.
Magazinul din Constanta are o suprafata de vanzare de 3900 mp si cuprinde o galerie comerciala cu Food Court, ce ofera restaurant, cofetarie, patiserie – si o farmacie.
Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.
Noile magazine deschise de Kaufland in Focsani si Constanta ofera raioane speciale adaptate stilului de viata actual, precum: vitrina cu sortiment mare de peste proaspat, raion extins de produse bio, raion de produse To Go.
De asemenea, magazinul din Constanta mai include si un raion extins de produse cosmetice.

Nou concept integrat: Tabac Shop

Ambele magazine integreaza cel mai nou concept cu spatiu de vanzare individual, Tabac Shop – un concept nou, cu varianta premium sau de lux, implementat in premiera in reteaua Kaufland Romania.
In Constanta, formatul este de lux, cu un spatiu de 30 mp, dispune de casa proprie de marcat si ofera un sortiment de aproape 300 de produse premium din tutun (tigari, trabucuri, tigari de foi, tigari electronice, cutii si accesorii) si alcool (vin spumant premium, vin alb, rosu sau rosé, sampanie si bauturi spirtoase).
In Focsani, punctul Tabac Shop este integrat in Biroul de Informatii, are 15 mp si ofera aproximativ 200 de articole din tutun si accesorii.
Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.270 de magazine in 7 tari si o retea de 124 de magazine in Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri