IKEA deschide in Bucuresti cel mai mare magazin din Sud-Estul Europei

IKEA, retailerul suedez de mobila si decoratiuni interioare, anunta deschiderea magazinului Pallady pe data de 24 iunie 2019. IKEA Pallady va fi al doilea magazin al companiei in Romania si cel mai mare din Sud-Estul Europei.

Magazinul de 37.000 de metri patrati va pune la dispozitia clientilor aproape 10.000 de produse. Acesta va avea, de asemenea, trei modele de interioare integrale si 58 de camere mobilate, raspunzand nevoilor locale in ceea ce priveste mobilarea locuintei cu solutii si produse accesibile. Pe langa un loc de joaca supravegheat, dedicat copiilor, magazinul va gazdui, de asemenea, restaurantul care serveste atat specialitati suedeze, precum si preparate romanesti.

In plus, fata de cele peste 500 de locuri de munca din domeniul constructiilor care au fost create in timpul constructiei magazinului Pallady, aproximativ 600 de angajati vor lucra in noua locatie. In total, dupa 12 ani de prezenta pe piata, IKEA a creat aproximativ 1.000 de noi locuri de munca in tara.

Valoarea totala a investitiei este de aproape 90 de milioane de euro.

IKEA a intrat in Romania in 2007, prin deschiderea magazinului din zona comerciala Baneasa. Pana in luna martie 2010, acesta a fost operat in sistem de franciza locala, iar dupa aceea IKEA Romania a devenit parte din INGKA Group.

In anul financiar 2018 (1 septembrie 2017 – 31 august 2018), magazinul IKEA din Romania a fost vizitat de peste 3,2 milioane de oameni si 18 milioane de vizitatori unici au accesat site-ul www.IKE

Citeste si:
IKEA retrage un produs pentru bebelusi. Risc de sufocare
IKEA recheama baveta pentru...
Citeste si:
Temperatura normala a corpului
Temperatura normala a corpului

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri