Reteaua de sanatate Regina Maria preia Genetic Center, un lant de laboratoare specializat in analize genetice, cu centre in Bucuresti si Cluj si cu puncte de recoltare in mai multe orase din Romania. In anul 2017 Genetic Center a devenit primul laborator specializat din tara, ca cifra de afaceri.

Genetic Center din Cluj, inaugurat in 2009, a fost cel de-al doilea laborator de genetica infiintat in Romania, iar in anul 2017 a devenit primul laborator specializat din tara, ca cifra de afaceri. In 2016, in urma unui proiect de cercetare pe tema infertilitatii masculine, a fost deschis laboratorul din Bucuresti. In prezent, in acest laborator se efectueaza teste pre- si post-natale, precum si teste oncologice de ultima generatie.

Genetic Center se afla pe lista celor mai importante si performante centre de analize genetice din Romania si acopera 16 specialitati medicale si 100 de tipuri de analize prin intermediul unei echipe formate din 50 de angajati, fiind laboratorul cu cea mai larga paleta de teste genetice lucrate intern. Astfel, anual, 17.000 de teste sunt efectuate la Genetic Center.

„Continuam consolidarea expertizei noastre pe zona de laborator, unde avem acum capacitatea de a asigura analize ultra-specializate de genetica medicala. Laboratoarele Genetic Center sunt recunoscute la nivel national pentru calitatea si acuratetea testelor pe care le efectueaza, pentru aparatura de ultima generatie si mai ales pentru echipa de specialisti care ofera servicii medicale la standarde inalte.

Ne bucuram sa oferim, in cadrul Retelei, cele mai bune servicii de laborator si sa acoperim o gama completa de investigatii. Testele de laborator disponibile la Genetic Center vin in completarea celor pe care le efectuam deja in cadrul Laboratorului Central – un reper tehnologic pe piata de profil din Romania, dar si prin Santomar OncoDiagnostic – specializat in anatomie patologica si citologie.” a declarat Fady Chreih, CEO Regina Maria.

Citeste si:
Argint la Cannes Lions 2019 pentru campania "Internet vs. Rezidentiat"
Argint la Cannes Lions 2019...

Vezi si: Fady Chreih, CEO Regina Maria: Investim in digitalizarea experientei pacientului

Analizele si testele realizate de Genetic Center deservesc o serie de specialitati medicale, printre care: cardiologie, endocrinologie, hematologie, oncologie, interne, gastroenterologie, neurologie infantila, pediatrie, ORL, oftalmologie si obstetrica-ginecologie. Dintre acestea, cele mai accesate analize sunt cele pentru oncologie si obstetrica-ginecologie. Datorita testelor extrem de precise si specialistilor cu vasta experienta profesionala, viitorii parinti pot afla inca de la debutul sarcinii daca bebelusul prezinta vreun risc de sindrom Down, sindrom Edwards, sindrom Patau, sindrom Turner, surditate, fibroza chistica si alte anomalii genetice.

„Inca de cand am deschis primul laborator, ne-am dorit, si am depus toate eforturile sa devenim cel mai important si performant centru de analize genetice din Romania. In activitatea noastra, punem mereu accent pe calitatea si acuratetea testelor, dar si pe viitorul industriei, prin formarea de specialisti la nivel national. Dorinta ramane aceeasi, diferenta este ca acum avem alaturi de noi un partener puternic, alaturi de care putem face performanta. ” a declarat Raluca Prodan, Director General Genetic Center.

Reteaua Regina Maria a gestionat cu succes 30 de achizitii cu preluare integrala, in proportie de 100%, a business-ului, fiind singurul furnizor medical privat cu o asemenea expertiza in fuziuni si achizitii. Expansiunea retelei de sanatate urmeaza o ampla strategie de leadership in calitatea actului medical si siguranta pacientilor, cu investitii continue in atingerea si mentinerea unui standard de excelenta in serviciile medicale.

Citeste si:
Dupa Bucuresti, Uber Eats vrea sa intre si in alte orase din Romania
Dupa un an in Bucuresti, Uber...

Reteaua de sanatate Regina Maria reuneste in acest moment peste 5.500 de angajati si colaboratori in cele 65 de locatii proprii din Bucuresti si din tara. Regina Maria si-a castigat pozitia de lider pe piata medicala romaneasca datorita calitatii serviciilor oferite si a numarului de unitati medicale prin intermediul carora deserveste peste 3 milioane de pacienti. Totodata, Regina Maria are un portofoliu de peste 500.000 de abonamente medicale. In cifre, Reteaua de sanatate Regina Maria inseamna: 65 de locatii proprii, 7 spitale, 4 centre cu spitalizare de zi, 4 maternitati, 10 campusuri medicale, 27 centre de imagistica, 37 de laboratoare de analize, banca proprie de celule stem si peste 290 de policlinici partenere in tara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Companii »Citeste si
Care sunt judetele cu cele mai multe autoturisme?