In prima saptamana de la la deschidere, magazinul IKEA Pallady, cel mai mare al suedezilor din Sud-Estul Europei, a raportat 101.448 de vizitatori si a inregistrat vanzari de aproape 7,9 milioane lei.


Romanii s-au inghesuit si la celebrii hot dogs, de 1,5 lei, care s-au vandut in numar de 61.913 bucati, dar si la chftelute suedeze, restaurantul avand incasari de aproape 1 milion de lei in prima saptamana de functionare.

De asemenea, valoarea medie a bonului de cumparaturi a fost de 245 de lei, cel mai bine vandut produs fiind un model de prosoape din care s-au vandut 9.042 de bucati.

Magazinul de 37.000 de metri patrati pune la dispozitia clientilor aproape 10.000 de produse. Acesta are, de asemenea, trei modele de interioare integrale si 58 de camere pline de idei si inspiratie realizate pe baza cunostintelor despre casele romanilor.

Pe langa un loc de joaca supravegheat, dedicat copiilor, magazinul gazduieste, de asemenea, restaurantul care serveste atat specialitati suedeze, precum si preparate romanesti, cu o capacitate de 550 locuri.

Clientii au la dispozitie 1.300 de locuri de parcare – parte dintre acestea in subteran, dar si patru statii de incarcare pentru masinile electrice.

Magazinul ofera, de asemenea, un serviciu de buy-back care le va permite clientilor nostri sa-si aduca mobilierul IKEA uzat care este inca in stare foarte buna sau buna si sa primeasca la schimb un voucher.

Valoarea totala a investitiei in magazin este de aprope 90 de milioane de euro. IKEA Pallady este deschis in fiecare zi de la 10.00 la 22.00, in timp ce restaurantul este deschis de la 9.00 la 21.00.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri