Reteaua de magazine Penny Market se extinde cu o noua unitate in Baia Sprie, judetul Maramures. Astfel, reteaua ajunge la 241 de spatii deschise in Romania.


Noul magazin are un spatiu de vanzare de 853 mp si o echipa de 15 angajati. Programul este de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 21:00 si duminica intre 08:00 - 19:00. Locatia dispune si de un numar de 99 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.

Penny Market a desschis primul magazin pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua Penny Market in Romania este alcatuita din 241 de magazine la nivel national si o echipa de peste 4.500 de angajati. Compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.

Penny Market a raportat o cifra de afaceri de 3,45 mld. lei in anul fiscal 2018, in crestere cu 15% fata de rezultatele din 2017. Anul trecut, grupul a investit peste 346 mil. de lei in modernizarea si extinderea retelei.

Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri