Bringo isi extinde aria de livrare in 23 de orase

Din aceasta luna, Bringo a devenit aplicatia de cumparaturi personalizate cu cea mai mare arie de acoperire din Romania, fiind disponibil in 23 de orase si in zonele limitrofe.

Oradea, Satu Mare, Baia Mare, Roman si Ramnicu Valcea sunt cele mai recente orase incluse in aria de livrare Bringo. Serviciul este disponibil si in Bucuresti, Iasi, Cluj, Constanta, Botosani, Suceava, Piatra Neamt, Pitesti, Braila, Galati, Focsani, Buzau, Brasov, Timisoara, Drobeta Turnu Severin, Targu Jiu, Ploiesti si Sibiu.

In continuare, Bringo nu exclude o expansiune internationala, chiar daca pana in prezent interesul a fost pe piata interna.

Prin intermediul aplicatiei, disponibila gratuit in App Store si Google Play, cumparatorii pot alege produse din hipermarketuri, farmacii, pet-shop-uri, magazine de jucarii sau florarii, la pretul din magazinele fizice, Bringo neavand un adaos comercial.

Cel mai mare partener al aplicatiei este retailerul Carrefour Romania, cu o gama de peste 50.000 de produse, activand in Bringo cu toate magazinele de tip hipermarket si supermarket.

Citeste si:
Carrefour Supermarket Online se mută în aplicația Bringo
Carrefour Supermarket Online...

Bringo este o aplicatie digitala, prima de acest fel din tara, dezvoltata de o echipa romaneasca. In 2016, Carrefour Romania isi listeaza magazinele in platforma Bringo, urmand ca in 2017 sa devina partener, preluand pachetul majoritar de actiuni.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri