Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea a doua magazine noi: unul in Deva, judetul Hunedoara, iar celalalt in Fetesti, judetul Ialomita.


Fiecare magazin are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 mp. Noua unitate din Deva dispune de peste 140 de locuri de parcare, iar magazinul din Fetesti, primul Lidl din localitate, de peste 160. Odata cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de munca in fiecare dintre cele doua orase. Orarul de functionare va fi urmatorul:

  • Magazinul din Deva: de luni pana sambata, intre 7:30 si 21:00, duminica intre 8:00 si 20:00
  • Magazinul din Fetesti: de luni pana sambata, intre 7:30 si 21.00, duminica intre 8:00 si 18:00

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central in Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piata de retail alimentar din Europa.

Lidl este prezent in 32 de tari din intreaga lume si in prezent opereaza aproximativ 10.800 de magazine si peste 160 de centre logistice in 29 de tari la nivel mondial.

In prezent, Lidl are aproximativ 287.000 de angajati, dintre care peste 6.500 in Romania, unde retailer-ul german are deschise 250 de magazine si 5 centre logistice.

.

Citeste si:
Lidl inaugurează un magazin în Brașov și face angajări
Lidl inaugurează un magazin...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri