Synevo Romania a inaugurat pe data de 23 septembrie primul sau centru de recoltare din Otopeni, acesta fiind al 50-lea oras din tara in care reteaua este prezenta. In urma deschiderii centrului din Otopeni, Synevo a ajuns la un total de 112 centre de recoltare si 17 laboratoare, amplasate in 36 de judete diferite.

Centrul de recoltare din Otopeni este amplasat pe Calea Bucuresti nr. 80 si dispune de doua cabinete de recoltare, unul pentru probe de sange, iar altul pentru probe ginecologice. Centrul este arondat Laboratorului Central de Referinta din Chiajna.

Synevo are o prezenta puternica in sudul tarii, in special in orasele Ploiesti si Pitesti unde detine patru, respectiv trei centre de recoltare si in Craiova unde Synevo opereaza trei centre de recoltare si un laborator. Synevo mai este prezent si in Buzau, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste, Oltenita si Turnul Severin.

„Deschiderea noului centru de recoltare ne permite sa aducem cat mai aproape de pacientii din Otopeni un portofoliu complex de teste de laborator, contribuind astfel la cresterea calitatii ingrijirii medicale. Synevo va continua sa investeasca pentru a ramane un partener de incredere atat pentru pacienti, cat si pentru profesionistii din domeniul sanatatii din intreaga tara”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona de Sud Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Dupa primele sase luni ale acestui an Medicover a raportat ca Divizia de Servicii de Diagnostic din care face parte Synevo Romania a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decat anul trecut.

Citeste si:
Laurențiu Luca, Synevo: E jenant să refuzăm pacienții că nu mai...
Laurențiu Luca, Synevo...

Laboratorul Central din Chiajna este una dintre cele mai mari unitati de acest tip din regiunea de Sud-Est a Europei, fiind un hub care deserveste pacienti din cinci tari diferite. Compania a achizitionat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic in Romania, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui numar de aproximativ 8.000 de teste/ora, cu acuratete maxima.

Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare noi in toata tara. Anul acesta compania a adaugat retelei 14 centre de recoltare si un laborator.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri