MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania, incheie primele 9 luni din 2019 cu o cifra de afaceri pro-forma de 696 milioane lei, in crestere cu 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit reprezentantilor companiei, clinicile si spitalele au avut cea mai mare dinamica, aceste segmente inregistrand in primele noua luni o crestere de 30%, respectiv 20% fata de aceeasi perioada a anului trecut, urmate de laboratoare si divizia corporate, cu procente de 13% si 9%.

Grupul a inregistrat cresteri de vanzari importante si pe divizia farmaciilor, de 10%, si cea de stomatologie, de 36%, unde alaturi de Grupul Dent Estet detine locul de lider la nivel national.

“Primele 9 luni ale acestui an au fost foarte dinamice, inregistrand rezultate in linie cu estimarile initiale si semnificativ peste ritmul de crestere al pietei. In continuare am derulat un program intens de achizitii, anuntand deja 5 achizitii de la inceputul anului si pregatindu-ne pentru alte tranzactii importante, pe care spearam sa le anuntam pana la finalul anului. Ne consolidam astfel pozitia si ne extindem astfel granitele nationale foarte mult, in momentul de fata MedLife fiind operatorul cu cea mai mare retea de unitati medicale proprii la nivel national, 95% din locuitorii Romaniei putand ajunge in 60 de minute cu masina la o unitate medicala MedLife. Ne bucuram sa reconfirmam pe aceasta cale investitorilor si actionarilor nostri ca am respectat promisiunea de a deveni un sistem medical privat alternativ de diagnostic si tratament cu o infrastructura medicala nationala”, a declarat Mihai Marcu, Presedintele si CEO al MedLife Grup.

In perioada urmatoare, Sistemul Medical MedLife vizeaza si deschiderea de noi unitati proprii si proiecteaza, totodata, dezvoltarea a noi linii de business: “Ne pregatim sa deschidem noi unitati MedLife, facilitand astfel accesul la serviciile medicale unui numar si mai mare de romani. De asemenea, investim in proiecte de amploare atat pe partea de tehnologie medicala, cat mai ales pe partea de digitalizare si online si credem ca am ajuns in etapa in care este nevoie sa ducem experienta romanilor cu sistemul medical la un nou nivel. Complexitatea si amploarea actului medical a crescut foarte mult in MedLife si asta o arata numarul celor peste 25.000 de romani care ne trec pragul zi de zi”, a continuat Mihai Marcu.

Pentru ultima parte a anului curent, reprezentatii MedLife isi propun sa mentina ritmul accelerat de dezvoltare al companiei, existand premize ca pana la finele anului 2019, in masura in care se va reusi finalizarea proiectelor demarate, Sistemul Medical MedLife sa devina primul grup de servicii medicale din Romania care va depasi cifra de afaceri de 200 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri