Dr.Max, cel mai mare lant de farmacii din Europa Centrala si de Est, deschide 418 farmacii in 93 de orase din Romania, printre care Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Constanta si Arad.

Te invitam la Future Healthcare, eveniment wall-street.ro dedicat domeniului farmaceutic si serviciilor medicale, pentru a afla mai multe despre industria de sanatate. Inscrie-te gratuit la conferinta aici!

Dr.Max este detinut de fondul de investitii Penta Investments, care in decembrie 2017 a cumparat grupul A&D Pharma (retelele Sensiblu si Punkt si distribuitorul de medicamente Mediplus).

Punkt devine Dr.Max

Dupa o analiza detaliata a nevoilor consumatorilor romani in ceea ce priveste piata de retail a farmaciilor, Grupul A&D Pharma a decis sa raspunda nevoilor pietei cu doua branduri distincte: Sensiblu, cu peste 200 de locatii in Romania, si Dr. Max, fostele farmacii Punkt, cu 418 locatii in Bucuresti, Galati, Constanta, Iasi, Craiova, Braila, Vaslui, Sibiu, Timisoara, Arad, Satu-Mare. Lista completa a locatiilor, AICI.

Misiunea brandului Dr.Max este sa ofere cele mai bune produse la preturi accesibile, punand accent in special pe nevoile pacientilor cu afectiuni cronice, ale seniorilor si ale tinerelor mame. Totodata, farmaciile Dr.Max mizeaza pe oferte speciale, valabile exclusiv cu cardul de loialitate Dr.Max, care poate fi activat in orice locatie.

Te invitam la Future Healthcare, eveniment wall-street.ro dedicat domeniului farmaceutic si serviciilor medicale, pentru a afla mai multe despre industria de sanatate. Inscrie-te gratuit la conferinta aici!

Vezi si: Mihaela Scarlatescu, consultant juridic A&D Pharma: De ce are nevoie o companie farma de o "armata" de avocati

Retail jobs

Toate farmaciile vor avea un design unitar si un sistem de clasificare bine definit a produselor, cu scopul identificarii acestora de catre clienti, intr-o maniera extrem de simpla, potrivit unui comunicat de presa.

Brandul Dr.Max este prezent si in Cehia, Slovacia, Polonia, Serbia si Italia si are acelasi obiectiv de a contribui la imbunatatirea nivelului de sanatate a consumatorilor, oferind o gama extinsa de medicamente si servicii farmaceutice. Dr.Max este un brand modern care are curajul sa inoveze si sa ridice constant standardele industriei pentru a oferi cele mai eficiente solutii pentru o viata sanatoasa, cu produse de calitate la preturi accesibile.

Despre A&D Pharma Group, parte din familia Dr.Max

Citeste si:
A&D Pharma - Dr.Max, donație financiară pentru 1.000 de echipamente...
A&D Pharma – Dr.Max, donație...

Cu o experienta de peste 25 de ani pe piata locala, A&D Pharma este unul dintre cele mai mari grupuri farmaceutice din Romania, care ofera servicii de retail farmaceutic si distributie de medicamente, avand o cifra de afaceri de peste 900 de milioane de Euro in 2019 si peste 5000 de angajati.

A&D Pharma detine doua linii de business, ambele de importanta strategica: linia de distributie de medicamente si linia de retail pharma.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ivona Stog
 Ivona este editor web la wall-street.ro din februarie 2018.

Te-ar putea interesa și:

Setari Cookie-uri