Answear.ro, 30 de branduri noi în portofoliu și prima locație fizică în acest an

Magazinul online Answear.ro va adăuga 30 de branduri noi în decursul anului 2020, ajungând la un portofoliu de peste 350 branduri și estimând astfel o creștere cu minim 30% a business-ului. Tot în decursul acestui an Answear.ro va face primii pași în offline, prin deschiderea unui magazin și a unor pick-up point-uri.

De asemenea, retailerul polonez va continua extinderea gamei de produse oferite de la brandurile de top pe care le vinde online, ca de exemplu Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Guess Jeans, adidas Originals.

“În 2020 ne propunem să continuăm creșterea business-ului prin adăugarea de noi branduri în portofoliu. Avem deja niște contracte semnate cu branduri de top care se numără printre preferințele clienților noștri și pe care urmează să le anunțăm”, spune Raluca Radu, Country Manager Answear România.

Pe lângă extinderea numărului de branduri, unul dintre obiectivele principale de anul acesta îl reprezintă investițiile în tehnologie și în experiența pe care o oferă zilnic clienților săi.

“Un prim pas în zona de dezvoltare va fi lansarea unei noi platforme a magazinului online – lansarea va avea loc chiar în această primăvară. Îi vom întimpina pe utilizatori cu un nou website, cu un User Experience îmbunătățit și o viteză mai bună de încărcare, iar îmbunătățirile de Usability se vor vedea și la nivelul aplicației mobile, care va avea și ea parte de un facelift.

Citeste si:
Raluca Radu, Answear: 40% dintre comenzi au fost făcute de clienți noi
Raluca Radu, Answear: 40%...

Încă din 2019 explorăm adăugarea experienței offline pentru magazinul nostru online, fie printr-un magazin fizic, fie prin pick-up point-uri și sperăm să venim cu noi vești în această privință cât de curând”, menționează Raluca Radu, Country Manager Answear România.

Raluca Radu declara, în cadrul conferinței retailArena 2019, că România este pe locul doi din punct de vedere al vânzărilor în cadrul grupului, iar planul Answear este să mearga în offline. "Acum ne căutam locatie. Primul magazin offline Answear trebuia să se deschidă în această toamnă (n.r. - 2019), dar nu este o abundență de spații comerciale”, declara Raluca Radu în octombrie 2019.

”Nu avem de gând să intrăm cu un singur magazin. Ne gândeam să fim prezenți la nivel național cu mai multe puncte”, spunea Radu la retailArena. Cel mai probabil Answear.ro va deschide un prim magazin offline și mai multe pick point-uri.

În privința pieței de fashion, conform cifrelor Euromonitor, aceasta a crescut cu 7% la nivelul României în 2019, iar estimarea echipei Answear.ro este că în online creșterea a fost mai accentuată, un număr mare de români luând decizia de a face cumpărăturile de fashion de pe internet pentru a avea mai mult timp liber la dispoziție.

Citeste si:
ANSWEAR anunță începutul Black Friday: ce oferte va avea
ANSWEAR anunță începutul...

“Un număr mare de români au cumpărat în 2019 pentru prima oară fashion online. Sunt încă mulți care nu au cumpărat niciodată îmbrăcăminte sau încălțăminte online și de aici vedem în continuare potențial de creștere a pieței în 2020 prin îmbunătățirea calității serviciilor”, spune Raluca Radu, Country Manager Answear România.

Potrivit raportului realizat de ARMO și GPeC, o caracteristică importantă a anului 2019 a fost și creșterea valorii medii a cumpărăturilor online pe majoritatea verticalelor de piață, iar pe categoria de fashion creșterea a fost de la 175,34 lei în 2018 la 185,58 lei în 2019.

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri