Coronavirus | Showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, din Băneasa Shopping City, se închid, dar vor fi preluate și onorate noi comenzi 

Showroom-urile Ethan Allen, Caracole și Bernhardt, brand-uri aflate sub conceptul Select Design by Diana Șucu, vor fi închise începând de joi, 19 martie pe o perioadă nedeterminată, în contexul pandemiei de coronavirus din România, se arată într-un comunicat de presă.

„Decizia este un îndemn la responsabilitate și a fost luată în sprijinul angajaților și clienților săi. Pentru a veni totuși în întâmpinarea celor care doresc să își continue planul de (re)amenajare a casei, reprezentanții celor 3 showroom-uri rămân la dispoziția clienților săi. Astfel, clienții sunt invitați să identifice pe site produsele dorite și să afle telefonic sau prin e-mail dacă piesele respective sunt pe stoc. Livrarea se va face în cel mai scurt timp”, se arată în comunicat.

Persoana de contact pentru comenzi este Ștefania Grecu – general manager (0727.333.769).

Mobexpert, companie deținută de omul de afaceri Dan Șucu, a anunţat duminică întreruperea activităţii magazinelor, precum și sistarea activității logistice, pe o perioadă nedeterminată, din cauza crizei coronavirus.

Citeste si:
Bilanț COVID 18 iunie | 70 de cazuri noi și 6 decese
Bilanț COVID 18 iunie | 70 de...
Despre autor
Anca Olteanu
 Anca este web editor la wall-street.ro.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri