Pentru a beneficia de livrare gratuită pentru 10 comenzi, utilizatorii trebuie să activeze codul promoțional LIVRAREGRATUITA.

„Având în vedere că majoritatea clienților aleg să stea acasă, vrem să fim alături de comunitățile din România și să le sprijinim în această perioadă dificilă. Am început să informăm utilizatorii despre cum pot solicita în aplicație ca mâncarea să le fie lăsată în fața ușii și am renunțat la taxa de livrare pentru ca mâncarea să ajungă la destinație în siguranță și simplu, iar cererea pentru restaurantele locale să crească”, a declarat Charity Safford, director Uber Eats Europa de Nord, Centrală și de Est.

Uber Eats este o aplicație separată de livrare de mâncare folosind aceeași tehnologie Uber. Uber Eats are un parteneriat cu peste 220.000 de restaurante din aproximativ 500 de orașe din mai mult de 36 de țări.

În România, Uber Eats a fost lansat în București în 2018, unde în prezent pe aplicație sunt peste 800 de restaurante partenere. Iași este cel de-al treilea oraș din România unde se poate comanda mâncarea prin Uber Eats, după Timișoara. Aplicația folosește expertiza logistică și tehnologia Uber, iar acum este prezentă în peste 500 de orașe la nivel global.

Citeste si:
Aplicația Tazz by eMAG recrutează din echipa Uber Eats
Tazz by eMAG recrutează din...

Sursa foto: Uber Eats