Hornbach deschide un nou magazin și angajează peste 100 de persoane

Hornbach, retailerul local de materiale de construcții și grădinărit, va deschide un magazin pe 30 septembrie în Oradea, al șaptelea magazin din rețeaua Hornbach.

Reprezentanții Hornbach spun că au ales să inaugureze un magazin în Oradea pentru că este o zonă în plină dezvoltare, mai ales datorită bunei gestionări a bugetelor locale și a absorbției ridicate de fonduri europene. Hornbach are în plan dezvoltarea rețelei și pe piețele din Cluj-Napoca și Constanța.

Noul magazin din Oradea va avea peste 100 de angajați.

„Investiția totală este de 28,5 milioane de euro, sumă ce cuprinde și stocul inițial de marfă. Odată cu această deschidere de magazin, investițiile totale ale Hornbach în România se ridică la 175,2 milioane de euro”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General Hornbach România.

Magazinul din Oradea este amplasat pe un teren de 5,4 hectare, are o suprafață de circa 23.000 de metri pătrați și include un drive-in pentru materiale de construcții, unde clienții pot intra cu mașina și încărca direct produsele dorite, o zonă dedicată articolelor de grădină și animalelorde companie, dar și departamente cu produse electrice, materiale de construcții, de feronerie, gresie și pardoseli, decorațiuni interioare, un centru de înrămări tablouri și unul de mixat vopsele și o expoziție cu articole destinate camerei de baie.

Citeste si:
Hornbach: Coșul mediu în magazinul online, dublu comparativ cu cel...
Hornbach: Coșul mediu în...

Pe lângă cele enumerate mai sus, clienții din Oradea vor avea acces și la serviciul de self-scan. Acesta va scurta și mai mult timpul petrecut în magazin, deoarece, prin simpla instalare a aplicației mobile Hornbach, clienții își vor putea scana singuri produsele, iar apoi vor plăti rapid, cu ajutorul codului QR generat automat, la casele de marcat.

Citește mai multe informații despre casele self-scan în: Cumpărăturile viitorului: Sunt casele-self scan o soluție pentru coada din magazine?

Noul magazin va avea program de luni până sâmbătă, între orele 08.00 și 21.00, și duminică, de la 08.00 la 19.00. În ceea ce privește zona drive-in, aceasta va fi deschisă de luni până sâmbătă, între 07.00 și 21.00, iar duminica în intervalul 08.00-19.00.

Citeste si:
Lidl deschide un nou magazin în județul Brașov
Lidl deschide un nou magazin...

Fondată în anul 1877, Hornbach este o companie din domeniul construcțiilor și grădinăritului care deține 160 de magazine mixte de materiale de construcții și grădinărit și magazine online, în 9 țări din Europa (Germania, Austria, Olanda, Cehia, Luxemburg, Elveția, Suedia, Slovacia și România), dintre care 6 în România (București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timișoara și Sibiu).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Companii »Setari Cookie-uri