Cora România lansează serviciul cora Pro pentru companii, prin care clienții persoane juridice primesc oferte speciale și promoții la produsele comandate.

Clienții serviciului Cora Pro au la dispoziție o persoană din echipa Cora, pe care o pot contacta în orice moment al comenzii. De asemenea, clienții vor putea opta și pentru condițiile de plată: cash, card sau transfer bancar.

Care sunt avantajele noului serviciu?

Alocarea unui asistent Cora pe durata procesului de aprovizionare, modalități multiple de plată, reduceri și livrare gratuită pentru comenzi de peste 1.000 de lei, sunt principalele avantaje ale serviciului Cora Pro.

Angajații firmei și partenerii afacerii care optează pentru serviciul Cora Pro pot beneficia, de asemenea, de carduri cadou pentru cumpărături.

Comenzile se plasează atât online cât și prin transmiterea unui email la adresa officepro@cora.ro. Astfel, clienții pot opta să se înregistreze online cu cont de client persoană fizică sau trimițând datele companiei la adresa officepro@cora.ro, prin completarea unui formular.

După plasarea comenzii online, clienții trebuie să trimită numărul acesteia la adresa officepro@cora.ro, iar comanda va fi pregătită pentru ridicare sau livrare în maximum 2 zile lucrătoare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri